Bridal House отвори врати във VARNA MALL!
В селекцията от модели на Bridal House ще откриете колекции на Justin Alexander - Lillian West, Sincerity, Sweetheart. Име известно в цял свят със своите рокли висша мода, с акцент върху блясъка и лукса! Мечтаната рокля, с която да блеснете на всеки важен повод или събитие!
Заповядайте във Varna Mall, ет. 1!

BRIDAL HOUSE

BRIDAL HOUSE

 

ИМАТЕ ЛИ БАЛНА РОКЛЯ?

Абитуриентски рокли 2016

 

Скъпи абитуриентки!
На 30 и 31-ви януари посетете „ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в
BRIDAL HOUSE”, BULGARIA MALL, София, бул. България 69, ет 2.
През тези два дни ще разгледате и пробвате най-новите модели официални и бални рокли, ще получите пробен грим и изненади от една от най-известните световни марки – Lancôme. А професионалистите от „Салони за Красота Мърфи” ще се погрижат за вашата прическа.
И всичко това абсолютно безплатно!
Ще разберете кои са най-актуалните тенденции в абитуриентските рокли, прически и грим за бал 2016 и ще се се консултирате със специалисти. Възползвайте се и от 10% отстъпка при покупка!
Бутикът ще работи с предварително записани часове.
Можете да си запишете час на тел:. 0899 722 388 , всеки ден, от 10 до 19 ч.
Очакваме Ви!

* * *

BLACK FRIDAY 20.11.2015

Заповядайте на "Черен Петък" в нашите магазини.
Само, на 20 ноември 2015 година, ще може да закупите мечтаната от вас
сватбена или абитуриентска рокля на супер цена.
Отстъпките достигат до 50%. Не ги пропускайте!

Абитуриентска рокли 2016

* * *

 

Пет важни неща, които ще помогнат на булката за по- лесния избор на сватбена рокля

Вие сте сгоденa!
С
ега е време да дойдете в булчинските салони от веригата на Aegean FAshion Group - «BRIDAL HOUSE» София и «AEGEAN FASHION GROUP» Варна, за да изберете вашата мечтана рокля!
За някои жени изборът на РОКЛЯТА е един от най-вълнуващите моменти в живота, за други - това е поредното нещо, което трябва да купим за сватбата. Но независимо от това към коя от двете групи спадате, има пет начина да направите процеса на закупуване на сватбена рокля по-лесен!

Булчинска рокля България

1. Когато сте готова да мерите сватбена рокля, не канете всичките си приятелки и цялото семейство да дойдат с вас в салона. Това не само няма да ви помогне, но и факта, че ще чуете прекалено много мнения, може да доведе до момента, в който не вие, а те са избрали РОКЛЯТА, за която са мечтали. Не забравяйте, че моментът на избор на сватбена рокля е доста интимен и би трябвало на него да се погледне доста по-сериозно от една игра. Все пак всички гости ще гледат вас и вие трябва да сте перфектна. Изборът на булчинската рокля не е телевизионното шоу "Кажи да на сватбената рокля", на което трябва да присъстват всички шаферки, лели, братя, сестри, майки, баби и дядовци, за да изкажат своето мнение, защото това е телевизия, а в реалния живот нещата са много по различни. Тръгвайки към салона вземете с вас двама или най-много трима съветници, между, които и майка ви и тогава ще разберете, колко по-лесен ще бъде изборът на мечтаната рокля за вас!

2. За толкова важна покупка в пробната трябва да бъдат поканени приятели и членове на семейството, които повишават самочувствието ви и ви карат да се чувствате добре, по определен начин. Ако имате приятел, който постоянно критикува външния ви вид или, ако майка ви постоянно се фокусира върху теглото и недостатъците ви, не ги канете на първоначалните си посещения в салоните. Всяка булка сама по себе си е доста критична в оценките си, така че всяко допълнително отрицателно становище може да се отрази лошо на настроението ви и пробата на сватбена рокля да е гарантирано провалена !

3. Изберете сватбени бутици със солидна репутация. Направете списък и програма с най-добрите салони, включвайки в нея трафикът и времето, което ще ви е необходимо, за да ги посетите всичките. Посъветвайте се с консултантът в шоурума, който ще ви помогне да изберете РОКЛЯТА в зависимост от вашите желания и особености на вашата фигура. Когато мерите булчинска рокля за първи път - опитайте всички силуети от принцеса, до русалка, защото и най-добрия консултант не би преценил роклята по-добре от самите вас!

4. Планирайте обиколката си до булчинските салон в делничен ден. По-добре си вземете почивен ден, отколкото да ги посетите събота и неделя, когато всички магазини са претъпкани. Важно е да знаете, че добрите сватбени салони работят с предварително записан час, като по този начин ви гарантират по- качествено обслужване, а и цялото внимание ще бъде насочено само към вас.

5. Доверете се на интуицията си. Колкото по-голям е броят на роклите, които мерите, толкова по-труден и объркващ ще бъде изборът ви. Ако се влюбите в рокля, спрете да пробвате и вземете тази. Дори най-добрата ви приятелка, да не харесва нюанса й на слонова кост или майка ви да мисли, че тази рокля не е вашата и неподхожда на фигурата ви, ако вие се чувствате добре в нея, кажете "ДА" на тази рокля. Когато майка ви се е омъжвала, тогава тя е имала това право, сега вие сте Принцесата, която трябва да каже "ДА"!

«Bridal House» и «Aegean Fashion Group» - верига от сватбени салони в най-големите градове на България - София и Варна - помагат на стотици булки да намерят своята мечтана рокля.... Ние ценим Вашето време, затова поставяме акцент върху качеството на услугата, която предлага нашият екип от професионални консултанти. 
* * *

Пет прости правила как да бъдете идеалните гости на една сватба

Сватба! - това е забавно, особено когато се участва в нея като гост. Можете да се възползвате от цялата еуфория и забава на една сватба, без да се налага да се притеснявате за планиране. Но има и ситуации, когато вие сте поканени на сватба, на която не познавате никой от присъстващите на церемонията, тогава ситуацията може да е малко смущаваща за вас. Не се притеснявайте, да се направи добро впечатление не е толкова трудно, колкото изглежда.
Тук са нашите пет правила за това как можете да бъдете най-добрите сватбари!
wedding gest

1. Външен вид: Облечете се стилно! Елегантността по време на събитие като сватбата, без съмнение е много важна. Освен това дрехите и обувките трябва да са ви удобни, защото попадайки във вихара на танците, те биха ви изиграли лоша шега. Важно е, а и желателно да избягвате белия цвят във всичките му разновидности - той е запазен единствено и само за БУЛКАТА. Изключение се прави, само в случаите, когато изрично не е подчертано, че dress code на сватбата е бяло, тогава трябва да се съобразите с желанието на младоженците.

2. Комуникация: Не се страхувайте да се смесват с тълпата! Може да ви е неудобно, да разговаряте с хора, непознати за вас, но това е единствения начин да не сте изолирани от останалите гости на сватбата. Не забравяйте - на сватбата всички са гости и те са там, за да уважат празника на младоженците, да им помогнат в новото начало на техния съвместен живот, а не да го развалят. Не бъдете вие причината за това с вашите капризи и желания. Бъдете сигурни, усмихвайки се на масата, ще се сприятелите с доста от непознатите хора. Добро начало на разговора може да бъде - от къде познават младоженците, например. Лесно, нали?

3. Забавление: Хит на дансинга! Ако можете да излезете на дансинга, това ще бъде едно от най-добрите неща, които да покажете на останалите - очевидно е необходимо да танцува! Дори и да не разполагате с таланта и движенията на Beyonce, опитайте се да се забавлявате, както себе си така и младоженците! Това ще привлече вниманието на останалите гости, и те ще са щастливи да се присъеднат към веселбата!

4. Алкохол: проявете сдържаност, когато става въпрос за пиене! Безплатния бар изглежда съблазнително, но той може бързо да се превърне в най-лошия ви враг, ако нямате мярка. Ако ще пиете, не забравяйте да го правите в умерени количества. Опитайте се да се нахраните добре и гарнирайте с 1-2 аперитива, тогава празникът ще е абсолютно удоволствие!

5. Разточителност! Опитайте се да не вкарвате младоженците в допълнителни разходи. Все пак това не е вашата сватба. Организирането на едно токлова важно събитие отнема месеци, дори понякога - година. Булката и младоженеца имат точно определен бюджет за всичко, тържеството има етикет и установени регламенти, не е етично да ги разваляте, това може да доведе до негативен ефект в отношенията на младото семейство и вас за в бъдеще!
* * *

01.03.2015 BRIDAL HOUSE отваря врати в BULGARIA MALL
BRIDAL HOUSE

* * *

20.09.2015 Искам да благодаря на екипа на Aegean Fashion Group
за милото отношение, широките усмивки, страхотното настроение и еуфорията, която създадохте и от които така имах нужда!

булка
Обещах снимки от сватбата ни, която въпреки потопите в началото на септември, все пак се случи така, както си го представяхме - на плажа и в хубаво време! 
булка
Пак искам да благодаря на екипа на Aegean Fashion Group за милото отношение, широките усмивки, страхотното настроение и еуфорията, която създадохте и от които така имах нужда! Превърнахте избора на рокля в забава! Искрено се надявам никога повече да не ми се налага да си търся булчинска рокля , но, когато следващата от нас изпадне в сватбена треска, се хващаме за ръчички и идваме при вас в София!
Решено е и няма отърване от нас! 
Поздрави и прегръдки от Бургас!
Ния и Дарин Димитрови
Комплекс Свети Тома, до Созопол, фотограф Виктор Налбантов


01.09.2014 Ако на света има цинична булка, то това бях аз!
Bride
Пиша това писмо с цялата благодарност, на която съм способна към екипа на Aegean Fashion Group-Варна. Благодаря и на съдбата, че бутикът на марката отвори врати дни преди да дойде моментът за избор на моята сватбена рокля и успях да преживея всичко това с вас.

Ако на света има цинична булка, то това бях аз. Определено не съм от емоционалния и свръхчувствителен тип, който би се разплакал пред мечтаната рокля. Винаги съм възприемала брака като твърде интимно изживяване, което не би следвало да бъде изнесено извън личния свят на човек и превръщано в прекомерно зрелище. И все пак, в моята Lillian West открих всичко, от което имах нужда. Удобство, сигурност, самочувствие и безкомпромисност. Това беше роклята, която щеше да стои достойно до офицерската униформа на моя съпруг, тази която излъчваше аристократизъм, вечен стил и класа. Личният ми стил е семпъл и никога не се бях представяла в рокля тип „принцеса“ докато не се погледнах в огледалото и не осъзнах, че това е точната доза разкош и великолепие, което мога да си позволя и което (нетипчино за мен) исках да излъчвам. Какво пък, семплият ми стил нямаше да избяга, нито съкровеното преживяване на обвързването с моя любим – изведнъж, от нищото, поисках да блестя. Погледнах се в огледалото с тази рокля, която заливаше на нежни вълни цялата пробна и поисках за себе си ефекта „Уау“, „Ах“, „Ох“ и всички тях едновременно.
Булка
Малкото суетно момиченце, което можеше да рисува единствено принцеси се събуди, тропна с краче и поиска точно тази рокля. Ако трябва да бъда докрай откровена, в този миг реших да се боря не само със собствения си цинизъм, но и с този на цялото мое поколение, за което романтиката мирише на нафталин, любовта се случва основно в интернет, а мъжът държащ жена си за ръка е достоен за присмех и подигравка. И така внезапно, моята Lillian West се превърна в нещо повече от феерия от тюл, перли и кристали и зае достойното място на рокля на моя живот. Всъщност не се случи нищо по-особено от преживяването на всяка булка, осъществила връзка със своята рокля – единственото, което преживях беше излекуването на един цинизъм, така модерен напоследък. Не се почувствах по-малко бунтарка, напротив – истинското освобождаване дойде със свободния избор да изненадам себе, точно когато бях решила, че новият ми живот не предполага повече изненади и вълнуващи обрати. За финал бих искала да се обърна към всички бъдещи булки с любим стих, който намирам подходящ за случая и с пожелание за много изненади, рискове и съмнения в името на любовта:
„Ако е глупост - нека мене да осъдят!
Ако е любовта, прости, и да пребъде!“
Гюла Юхас

С огромни благодарности,
ВИОЛИНА

19.08.2014 Дизайнерът на Justin Alexander - Хосе Диас специално за Petel.bg:
Знам, че съм си свършил работата, когато булката каже, че изглежда точно, както си е представяла, когато е била малко момиченце
Jose Dias

Семейната компания Justin Alexander Bridal е един от най-влиятелните производители на сватбена мода в САЩ и Европа. Произведенията на марката са търсени по целия свят заради неоспоримото качество, превъзходен стил и достъпни цени. Роклите се отличават с дизайн, улавящ духа и блясъка на Холивуд от времето на Грейс Кели, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн. Основен виновник за женствените силуети, перфектни кройки и бляскав завършек е главният дизайнер на марката – Хосе Диас. По повод откриването на първия за Варна магазин на марката, той даде ексклузивно интервю за читателите на Petel.bg.

Вече представяте колекцията за 2015, какво ви вдъхнови за нея?
Голяма част от вдъхновението си черпя от 30-те и 50-те години, както и от красивите холивудски филми от тези епохи. Този път мои музи са емблематичните руси старлетки като Джийн Харлоу, Грейс Кели, Дорис Дей, Лана Търнър и Бети Грейбъл.
Когато работя  с деликатни дантели, коприна и тюл, се опитвам да предизвикам по-романтичната им страна, докато работата с шифон, сатенирана коприна и бродерии търси тяхната бляскава същност. Обичам да създавам класически и ретро визии, тъй като те остават отвъд времето и винаги изглеждат елегантно. Тъй като се вдъхнових именно от тези зашеметяващи блондинки, реших да запазя цветовата палитра в злато, шампанско, тъмносиво, кафе и цвят слонова кост.
Какъв е съветът Ви към булките, които искат да бъдат актуални през следващата година? Каква е основната тенденция?
Смятам, че тенденцията е винаги да предпочетете това, с което се чувствате красива, но ако трябва да избирам бих казал - вечна елегантност.Най-красивите рокли за мен са тези, които правят комплимент на тялото Ви, подчертавайки конкретна зона – било то линия, деколте или дълбок гръб.Роклите с A линия се превръщат в тенденция, тъй като са благосклонни към всички размери.Бих казал, че всичко това в комбинация с луксозни платове е нашата рецепта за винтидж визия със съвременен привкус.
Булките твърдят, че веднага усещат своята рокля, че е въпрос на мигновен контакт.Вярвате ли в това или става въпрос за мит?
Наистина мога да усетя това! Работя с толкова много булки в магазините на марката, които посещавам и виждам тяхното изражение, когато се погледнат в огледалото.Някои реагират мигновено и започват да сияят от вълнението, че са открили тяхната рокля. Други просто започват да плачат, защото се представят в тази рокля, застанали до техния бъдещ съпруг. Обичам моментът, в който булката прави контакт с роклята, особено ако семейството и е там. Знам, че съм си свършил работата, когато булката каже, че изглежда точно както си е представяла, когато е била малко момиченце.  
Сигурно трябва много да се възхищавате на жените, за да създавате рокли за техния най-специален ден. Какво в жената Ви вдъхновява и остава неподвластно на времето и тенденциите?
Това, че искат да изглеждат красиви за техния бъдещ съпруг. Тя е открила мъжа на своя живот и си представя как ще изглежда до него в сватбения ден. Смятам, че да избереш една рокля измежду хиляди е едно от най-трудните решения, но също така съм убеден, че булките не трябва да губят себе си. Като дизайнер,  моята задача е да се опитам да разбера и да създавам за всеки характер и личност. Да бъдете себе си е най-доброто нещо, което можете да направите. Моята роля е единствено да се опитам да подсиля красотата, която вече притежавате.
Коя е любимата ви булчинска рокля сред звездните сватби?
Това е лесен въпрос, тъй като несъмнено това е сватбената рокля на Грейс Кели. Дори днес, 31 години след това, се чувствам постоянно повлиян от нея.Тази рокля е истинската дефиниция за вечна елегантност.
Вашият фаворит от колекцията на Justin Alexander 2015?
Това ще бъде модел 8759. Обичам да работя с дантела, а и мечтата ми да бъда архитект подсилва интереса ми за работа с формите и линиите. Харесвам искрата, която предизвиква с разположението на дантелата и сюжетната линия, която създава.Очите не могат да смогнат да обхванат всички форми и извивки, които ласкаят цялото тяло. Добавяте воал и чифт обици и визията Ви е напълно завършена.

 

30.07.2014 Скъпи приятели от Aegean Fashion Group,
Настъпи моментът да Ви благодаря за несравнимата помощ при избора на моята неповторима рокля Sweetheart. Перфектната сватба за нас беше събитие извън скуката на клишето и измамния блясък на претенцията. Искахме да сътворим свое собствено време и пространство между традиция и съвремие, между романтика и реалност. Желанието ни да не се лишим нито за секунда от неповторимия дух на типично българската сватба – с нейната топлина и постоянно засвидетелстване на подкрепа от всички близки и приятели –определи за място на събитието фамилната къща в село Китка.
wedding dress
Сега, разглеждайки сватбения албум, установявам как роклята ми стои точно на мястото си в този шарен свят. Безкрайно удобна, много романтична и женствена. А булото, ах булото – аксесоарът, който ме превърна в истинска българска невеста и чиято елегантност и перфектна изработка не само не стоеше нелепо, а изглеждаше все едно е бил създаден да срещне цвете в косите, сълзи на вълнение и да остави елегантен почерк на тревата, под небето и във въздуха на дома, който от тук насетне щяхме да наричаме наш.
С искрени благодарности,
Станимира

22.07.2014 Justin Alexander - висша мода в булчинските рокли вече и във Варна
Тенденции булчински рокли 2014-2015
Емилия Луканова e управител на Ейджиън Фешън Груп - ексклузивен представител за България на Justin Alexander Bridal . Новият бутик на марката отвори врати във Варна и предлага съвършено нов клас булчинска мода – коприна, бродирана и ръчно шита дантела, истинска висша мода.
- Емилия, здравейте. За много хора работата във Вашата сфера изглежда като сбъдната мечта. Какво има отвъд бляскавата страна на този бизнес?
- До голяма степен сте прави – работата в сватбения бизнес изглежда като сбъдната мечта за доста хора, но стресът и психическото натоварване остават скрити за клиентите. Нашият бизнес не прави изключения от останалите и притежава своите строги специфики. За да заявиш, че си експерт в този бранш, то преди всичко следва да си добър психолог и да разполагаш със солиден багаж от познания.
Спокойствието на булката застава преди всичко, а това доверие изисква търпение и гъвкавост. Много важна е и ежедневната нагласа, че за нас това е поредния работен ден, но за нашите клиентки става въпрос за събитие, което е уникално, единствено и свръх емоционално. Лично аз се занимавам с тази професия вече 10 години. През 2004 година, направих една от първите сватбени агенции в България. Тогава у нас този вид бизнес не се приемаше на сериозно, т.е. сватбите бяха едни големи маси, отрупани не с цветя, а всякакъв вид бутилки и скара, кърпички по реверите и броеници от банкноти. Тогава заминах за Гърция, видях колко приказна и прекрасна може да бъде една сватба и си казах; къде живеем ние, що за сватби правим? – откраднах бизнеса от чужбина и го пренесох тук. Да си сватбен агент е една от най-приятните, но и отговорни професии. Не всеки може да бъде такъв, изисква се призвание. Ориентирах бизнеса си основно към сватбената мода, защото сметнах, че това е ниша, в която има още много какво да бъде направено за българската булка.
- Компанията, която ръководите е официален представител на роклите на американския моден гигант Justin Alexander. С какво тази марка отговаря на вкуса на българката, каква е причината да предлагате точно тях?
- Да, Ейджиън Фешън Груп е ексклузивен представител за България на Justin Alexander Bridal, като съвсем скоро решихме да предложим световната марка и на булките от Варна и региона.
Justin Alexander е американска семейна фирма. На пазара е вече 20 години. По света е много по – позната, отколкото в България, тъй като самото представяне на фирмата у нас стана, едва преди 4 години. Роклите са клас „Висша мода”, изработени в класически линии с ръчно бродирани фини дантели и естествена коприна. Имат съблазнителен и женствен стил, зашеметяващи детайли, които ги превръщат в произведения на изкуството. Силуетът е елегантен, с нисък гръб, дълбоки линии и кристални деколтета. Отличителен белег на бранда е тяхната лекота и комфорт дори при най-пищните модели.
Решението ми да представляваме именно Justin Alexander Bridal в България, бе подтикнато от липсата на такъв клас рокли в страната. Смея да твърдя, че нашите магазини са едни от най- посещаваните при избор на сватбена рокля. Това се дължи, не само на предлаганите модели, но и на изключително достъпните цени. Aegean Fashion Group държи пълните права за продажба и на всички подмарки на модния гигант JA (Lillian West, Sincerity, Sweetheart) и това ни прави изключително гъвкави в отношението качество/цена.
- Колко модела има постоянно в магазина на Aegean? Как преминава една проба?
- В магазините ни в София и Варна поддържаме минимум по 30 модела от новите колекции. Много е важно да спомена, че единствено при нас е възможна доставката за проба на всеки един модел от колекциите.Спокойствието на клиента се осигурява от факта, че пробите се извършват само след предварително записан час. Така клиентките са уверени, че няма да бъдат обезпокоени от външни хора и цялото внимание ще бъде съсредоточено върху тях. При нас са идвали всякакъв тип булки - от много смутени, резервирани и неориентирани дами до такива, които директно съобщават номера на роклята, която искат да пробват. Хубавото е, че почти винаги булките си тръгват с усмивка и удовлетворение от срещата с нашия екип. Важно е да спомена, че при нас поръчката на доставка на рокля по размер и цвят изисква около 3 месеца и апелирам бъдещите булки да не чакат последния момент, за да могат да изберат наистина най-доброто за тях.
- Как избрахте Варна за вашия втори бутик? Различават ли се вкусовете на дамите във Варна и София?
- Защо избрахме Варна? – това е въпросът, който почти всяка булка от Варна ни задава. Преди да отворим този бутик, ние направихме много мащабно проучване на пазара и бизнес средата. Оказа се, че във Варна предлагането на сватбени рокли клас „Висша мода”, каквато е линията Justin Alexander, изобщо липсва, а в средния клас почти няма избор. Варненката е много стилна, изискана и знаеща какво търси жена. Тя е с високи критерии към качество, платове, дантели, изработка и със сигурност нашият магазин намери достойни клиентки тук.
По отношение на вкусовете на дамите от София и Варна могат да се кажат две неща. От една страна е сигурно, че има локални вкусове и особености, но от друга – емоциите са еднакво силни за всяка булка на света. Бих могла най-грубо да обобщя критериите им за избор до тези три неща:

1. Да е удобна за танцуване

2. Да изглеждам като принцеса

3. Да е МОЯТА рокля

- Oткрехнете завесата към тенденциите за 2015, с какво новият сезон ще ни изненада?
- За Justin Alexander 2015 година се очертава като една от най- успешните, не само по отношение на предлаганите модели, но и заради ребрандирането на една от подмарките – Sweetheart . Моделите ще бъдат с много по- високо качество и дизайн, а цените за България ще останат ексклузивно най- ниските в Европа.
През новия сезон различните подмарки ще представят различен тип рокли.
При линия Justin Alexander преобладават моделите А-линия, с много камъни и ефирни ръчно бродирани дантели. Аз винаги съм била почитателка на традиционната сватбена рокля, затова и фаворитите ми през новия сезон са модели 8742 и 8732.

В колекцията на Sincerity присъстват деликатните презрамки. Роклите са нежни, изпълнени с романтика и любов, изчистени модели почти изцяло изработени от дантела, сатен и шифон. Тук фаворит ми е 3810. Уникална рокля, с прекрасна линия и съвършена изработка.

От появяването си на пазара, през миналата година, линията Lillian West, завладя световните подиуми с бляскавото си представяне, качествените материали, от които се произвеждат моделите и женствения си силует. Много от варненските булки предпочетоха именно този бранд. През 2015 Lillian West представя напълно завършената визия на булката, като много от моделите ще се предлагат с воал и аксесоари, произведени за съответната рокля. Специално внимание отделям на модел 6337, който идеално ще подчертае женствеността и перфектното тяло на българката.
- Твоят съвет към бъдещите булки?
- Съветът ми е, да бъдат взискателни при избора на сватбена рокля, да не се задоволяват с нещо, което е „по-евтино” или „по-удобно”, а да изберат Тяхната рокля, защото ТЯ е само една. На ресторант могат да отидат още много пъти в живота си, торта могат да ядат всеки ден, но Булчинската рокля се облича само веднъж и се помни цял живот. Затова, колкото по-рано започнат да я избират, толкова по- голяма ще е насладата при обличането и на сватбата. Всичките тези емоции не могат да се пресъздадат никога и с нищо друго!

Интервю за МОРЕТО.NET

Как Зори срещна Justin Alexander или съкровената история на една от нашите варненски булки!

„Като всяка бъдеща булка, за мен изборът на рокля беше много важен – исках да намеря своята рокля. Тази, в която ще кажа „Да“, ще изтанцувам първия танц с моя любим и последния като момичето на татко.“
Булка

Няма да крия, че да се видя в бяла рокля винаги е била моя мечта. През последните години все повече двойки избират алтернативни форми, чрез които да отбележат началото на тяхното семейство и това е тяхно право, но аз определено исках сватба като в романтичен холивудски филм. Това беше моето желание, моята мечта и благодарение на екипа на Aegean – моята красива реалност.
Като всяка бъдеща булка, за мен изборът на рокля беше много важен – исках да намеря своята рокля. Тази, в която ще кажа „Да“, ще изтанцувам първия танц с моя любим и последния като момичето на татко. Роклята, която може би ще изцапам и настъпя, сновейки между най-любимите хора в моя живот, събрали се за нашето щастие в най-пълния си състав. Роклята, която трябва да издържи на най-искреното ми щастие и най-съкровени сълзи. Роклята, която ще сваля в първата си нощ на омъжена жена и сутринта ще видя до леглото, изглеждайки още по-горда и достолепна от добре свършената работа- като ризница, която никога не е губила война.  И може би точно нещата, на които отдаваме толкова голяма важност сами ни намират – естествено и на игра като всяка съдбовна среща в живота.
Чух за отварянето на магазина на Justin Alexander от своята сватбена агентка и новината толкова много ме развълнува, че изтичах там след тренировка във фитнеса, по спортния си екип и без запазен час. Не само вида ми не смути любезния отбор на Aegean, но се оказа, че едни свободни 30 мин. между две проби ще бъдат достатъчни, за да намеря своята красавица с гол гръб – отвъд представите ми за съвършенство.
Моята Justin Alexander,  с която осъществихме мигновена връзка. Е, сълзи нямаше, нито пък отмених останалите насрочени проби, но тя бавно и постепенно се настани във всяка картина свързана с най-чакания ден- като верен приятел, на който знаеш, че можеш да разчиташ.
Вярвам, че щастието ми нямаше да бъде по-малко без нея, букета, снимките, суетата - че моят мъж отново щеше да ме нарече „Най-хубавото момиче“ и нищо, от това което ни очаква от тук до края няма да се промени.
Булка

14.02.2014 Скъпи бъдещи булки,
С огромно удоволствие Ви съобщаваме, че вече е открит новият съвременен JUSTIN ALEXANDER bridal бутик в центъра на град Варна. Aegean Fashion Group предлага на своите клиенти огромен избор на сватбени рокли, обувки, тиари, болера и воали на водещи световно известни дизайнери.
За проба с предварително записан час на: 00359 893 54 29 86
ул. "Фр. Шопен" №10, 9000 Варна България

Булчински магазин Варна

Дорогие невесты!
Мы рады сообщить об открытии современного свадебного салона JUSTIN ALEXANDER в центре Варны. Aegean Fashion Group предлагает своим покупательницам широкий выбор свадебного платья, обуви, диадем, болеро и фаты от ведущих мировых свадебных дизайнеров.
Тел: 00359 893 54 29 86, Адрес: 9000, Варна, Болгария, ул. Ф. Шопена, 10

Булчински рокли Варна

Dear Brides,
We are pleased to announce the opening of our new contemporary JUSTIN ALEXANDER bridal boutique in the center of Varna. Aegean Fashion Group provides customers with an extensive selection from the world's leading bridal designers of gowns, shoes, tiaras, boleros and veils.
By appointment: 00359 893 54 29 86

Булчински рокли Варна